2018. január 5., péntek

oneConcept Pet Pocket szállítótáska, kutya, macska, kisállatok, 60 x 42 x 42 cm - Jelenlegi ára: 12 700 Ft


oneConcept Pet Pocket szállítótáska, kutya, macska, kisállatok, 60 x 42 x 42 cm
Termékkód: 10029370
Mindegy, hogy hova szeretné vinni kis kedvencét: A oneConcept Pet Pocket szállítótáskával egyszerűen boldogul a hosszú utakon is. A három nagy bejárat nyílás egyikén keresztül könnyen és gyorsan beteheti az állatot a táskába. Az ajtókat cipzárak biztosítják. A puha, eltávolítható párna habgumiból készült és mosható huzattal rendelkezik. A bejárat nyíláson található rovarok elleni háló és a szellőző nyílások optimális levegőkörforgást biztosítanak, valamint kedvencére is ráláthat. A konstrukció stabilitásáról a 2 cm vastag porlakkozott fém csövek gondoskodnak, valamint a vízálló és repedésálló poliészter anyag. Ha nincs szükségünk a szállítóeszközre, két lépésben összecsukható és helytakarékosan tárolható. Négy tappancs a nagy úton. A oneConcept Pet Pocket szállítótáska biztonságosan és kényelmesen juttatja házi kedvenceit a célba.
Fő jellemzők:
Extra nagy szállítótáska kisállatok számára, ideális autóban, repülőgépben vagy vonatban is Stabil keret 2 cm átmérőjű fémcsövekből Ellenálló huzat vízálló és tépődésálló 600D Oxford poliészterből 3 bejárat cipzárral elöl, oldalt és felül Műszaki paraméterek:
Bejárat fedelek hálós szellőzőnyílásokkal a rovarok ellen és az optimális levegő körforgásért Szellőző nyílások vidám szív alakban és rózsaszín szegéllyel Puha, eltávolítható párna habgumiból mosható huzattal Terhelhető fogantyúk a felső részen, összefogató tépőzárral Helytakarékos tárolás az összecsukható keretnek köszönhetően Alkalmas kicsi és közepes testű kutyák, macskák, nyulak és egyéb kisállatok számára Küldemény tartalma:
1 x szállítótáska Használati utasítás Termék méretei:
Méretek: kb. 60 x 42 x 42 cm (SZxMxM) Elülső fedél: kb. 25 x 25 cm (SZxH) Oldalsó fedél: kb. 38 x 25 cm (SZxH) Felső fedél: kb. 20 x 40 cm (SZxH) Burkolat: kb. 38 x 56 cm (SZxH) Tömege: kb. 2, 7 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 12 700 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése