2016. október 31., hétfő

macskabútorhoz ÚJ kaparófa 2db - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

elrongyolódott a macskabútorod? ne vegyél újat, csak cseréld ki a kaparókat rajta
sajnos nincs több, csak ez a kettő, az ár összesen ennyi
jöhetsz érte, vagy postázom is
Ide kattintva találod termékeimet.
Általában a ruháimat árulom, amiket nagy gonddal válogatok, csak a legjobb márkákat és anyagokat vásárolom, és csak akkor veszem meg, ha találok benne valami különlegességet is. Általában kétszer-háromszor hordom őket és utána elajándékozom vagy eladom, így minden ruhadarab szinte teljesen új. Átlagban M-es méretet hordok és 38-as cipőt (24. 5cm belső talphosszal).  
Minden évszakban kiárusítást tartok, érdemes többször visszanézni!  
Ezen kivül rengeteg ajándékot kapok, amit nem tudok már hová tenni, ezek vadonat újan, néha kibontás nélkül kerülnek fel a termékeim közé.
 
Ha egyezik a méretünk és szeretnél sok újszerű márkás holmit fillérekért és azonnal, akkor fel tudsz iratkozni értesitőre ide kattintva:  Termékfigyelőt kérek sugarfly árveréseiről
Ízelítőül termékeimből amiket fillérekért árulok és szinte pillanatok alatt elkapkodják őket: MANGO velur szinte teljesen új bokacsizma 5990-ért, valódi bőrkabát 4990-ért, különlegesen szexi bőr mellény 4990 Ft, MK táska 4990-ért (ez használt, azért ilyen olcsó, de természetesen eredeti), sötétkék lakk-arany táska 900 Ft, S. OLIVER bőr bokacsizma 6990-ért, STRADIVARIUS csizma 5990, nadrág 2990, pulcsi 2990 és pólók (800-1500), márkás térdig érő bőr csizma 15000, ED HARDY melegítő 3990, MAYO CHIX bőrkabát 12. 900Ft (már 4 termékfigyelő van rajta, siessetek! ), elegáns NIKE futócipő10. 000 Ft (eredeti ára 40ezer volt, a számla is megvan! ), BERSHKA csizma és kabát, magas talpú színarany szandál, KIPLING dögös és zseniálisan kialakított női táska, MY77 ruhácskák, és az ú j őrületem: brutál gyönyörű ÚJ ezü! st gyűrűk (1000-2000-3000 Ft) és fülbevalók (1000-1500).
Nálam nyugodt szívvel vásárolhatsz, az értékeléseimet olvasgatva láthatod, hogy minden vevőm nagyon elégedett, és sokkal jobbat kaptak mint amire számítottak.
ŐSZI AKCIÓ: FARMERVÁSÁR! Segítsetek nem férek el a szekrényemben!!!
Zara Armani Mango Guess Retro Calvin Klein Tally Weijl My77 Tatuum Stradivarius Gas
2016-os márkás farmerek kiárusítása negyed áron!  
Mindegyik eredeti, hibátlan, új vagy 1-2x lett hordva. Többségük egy tipikus M-es méretű nőnek tökéletesen megfelelnek. Mindegyik alakkiemelős, sztreccs vagy jó esésű, puha exkluziv anyagból van, kifejezetten nőies nőkre tervezték őket. Az árakat úgy alakítom ki, hogy a blokkon lévő ár negyedét veszem, ezen ruhák mindegyike max 2-3-szor lett hordva. Folyamatosan teszem fel őket!
A ruháimat szinte jelképes összegekért adom, hogy ne kelljen velük sokat foglalk ozni és gyosan elmenjenek, emiatt olcsók, nem azért amiért a legtöbben árulnak: turkálókból összeszedett agyonhordott bolyhos holmik, vagy éppen hamisítványok!
AZ ÉN RUHÁIM GARANTÁLTAN EREDETIEK, NINCS KÖZTÜK HAMISÍTVÁNY! Magyarországi boltban vettem őket, a számlájukat is mindig elteszem.
Ha többet vásárolsz, jelentős kedvezményekre számíthatsz!
Személyes átvétel lehetséges AKÁR A LEÜTÉS NAPJÁN Budapesten, a XIII. kerületben az Árpád hid pesti lábához közel, kiváló közlekedés és mindig sok szabad parkolóhely (pontos cimet ide nem irhatok, kb. tíz perces séta a metro megállótól).
Mindent személyes átvételre állítottam, de szívesen szállítok Foxpost, Webox meg hasonló nagyon olcsó és megbízható futárokkal, csak mondd meg melyikbe kéred, nézd meg az árát a weboldalon (és küldd el nekem is! : -)) és azzal az árral kalkulálhatsz!


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2016-11-21 09:37 . macskabútorhoz ÚJ kaparófa 2db - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése